Delavnice REIKI I, II, III

Izboljšajte prevodnost svojega energetskega polja z zdravilno tehniko, REIKI.

Ker vemo, da so vse stvari na svetu narejene iz energije, je logično, da se kdaj pa kdaj energija zablokira v različnih delih telesa (čakrah).

Ko čakra ni v ravnovesju, lahko pride do fizičnih težav z organi, kostmi, tkivom in sklepi v področju njenega delovanja. In psihološko, če je čakra blokirana, lahko doživite čustveno neravnovesje ali povečano jezo, žalost, strah, neodločnost.

Pri sproščanju si lahko pomagate s tehniko energijskega zdravljenja REIKI, ki z nežnimi dotiki odblokira in spodbudi pretok energije.

REIKI si lahko opravljate sami, greste na terapijo ali pa ga opravite na izmenjavi. 

Povežite se z univerzalno enerijo in izboljšajte prevodnost svojega energetskega polja.  

 Kaj je REIKI?

Beseda REIKI izvira iz Japonske in pomeni "univerzalen" oz. pretočen. Nanaša se na vitalno življenjsko energijo, ki jo imamo vsa živa bitja.

Pri zdravljenju REIKI pomaga na način, da omogoči energijsko uravnoteženost - fizično, čustveno, mentalno in duhovno.

Terapevt z rokami dovaja energijo v telo, s čimer izboljša pretok in ravnovesje energije ter omogoči proces zdravljenja. Posredovana energija pomaga okrepiti auro, ki okrog telesa deluje kot energijski ščit, ki nas varuje pred negativnimi vplivi.

Reiki omogoča ravnovesje v delovanju energijskih centrov ali čaker in vzpostavlja usklajenost telesa, uma in duha.

Zakaj, terapija REIKI?

Rezultat reiki terapije je umirjeno stanje duha, ki posamezniku omogoča lažje soočanje z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Takšno uravnovešeno stanje omogoča tudi boljše učenje, spomin in jasnost uma. Odpira srce in tako omogoča srečnejše in trdnejše odnose z okolico in ljudmi. Z reikijem se samozdravimo in se duhovno razvijamo, obenem pa smo lahko v pomoč drugim.

Prek posvetitev (iniciacij) vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo. Z njeno pomočjo širimo tudi svojo zavest. S širjenjem smo bolj zdravi, srečni, ustvarjalni, zadovoljni in predvsem polni ljubezni. Reiki pomaga raztapljati naše mentalne in čustvene zastoje.

Povežite se z univerzalno enerijo in izboljšajte prevodnost svojega energetskega polja.  

Kakšna je razlika med stopnjami REIKI I, II, III?

REIKI I

Namenjen je začetnikom, zato predznanje ni potrebno.

I. stopnja reikija predstavlja delo na fizičnem nivoju in je namenjena predvsem samozdravljenju in osebni rasti, lahko pa se uporablja tudi za zdravljenje drugih. Z iniciacijo v I. stopnjo reikija se posameznik uglasi na zdravilno energijo reiki, ki jo nato s polaganjem rok kanalizira v drugo bitje. Z uporabo reikija se poveča pretok energije v telesu, čakre se očistijo in uravnotežijo, to pa vodi v samozdravljenje telesa.

Vsebina I. stopnje:

 • Kratka zgodovina Reikija: kaj je in kako deluje;
 • Zdravljenje s polaganjem dlani v paru;
 • Povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzroki zanje;
 • Spoznali in podučili se bomo o osnovah energijskih centrov – čakrah.

Prejeli boste obširno znanje, ki bo odlična podlaga za nadaljnje poglobljeno učenje delovanja energije in njenega zavestnega usmerjanja v želeno smer.

Cena I. stopnja: 140,00  EUR

REIKI II

Reiki tečaj 2. stopnje predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo (kjer večinoma leži marsikateri vzrok za naše fizične ali psihične težave). Tako se na tej stopnji začnejo raztapljati miselni vzorci in čustvene napetosti ter se začnejo odpravljati razvade. Z  univerzalno življenjsko energijo boste nadgradili sposobnost samozdravljenja kot tudi zdravljenja drugih – ljudi, živali in rastlin.

Vsebina II. stopnje:

 • Spoznavanje reiki simbolov, njihov pomen in uporaba;
 • Iniciacija v reiki simbole: ČO-KU-REI (zaščita, ojačevalec energij; Če ste utrujeni, vam bo ta simbol aktiviral vašo življenjsko pozitivno energijo), simbol SEI-HE-KI (čiščenje, zdravljenje čustev, zaščita; S tem simbolom čistimo prostor negativnih energij, čistimo hrano, zdravimo čustvene rane, se zaščitimo pred negativnimi energijami iz okolja, z njim prekinemo negativne odnose) in simbol HON-ŠA-ZE-ŠO-NEN (zdravi mentalno telo – naš um, z njim pošiljamo zdravilno energijo na daljavo ter čistimo zapise iz prejšnjih življenj na celični ravni).
 • Praktično delo s simboli – delo v parih.
 • Vzpostavili boste stik z Reiki vodniki.
 • 1x močnejše kanaliziranje energije, kot pri Reiki 1.

Cena II. stopnja: 160,00  EUR

REIKI III

Ta stopnja predstavlja posvetitev v mojstrsko stopnjo. Naučimo se uporabe mojstrskega simbola, ki močno poveča delovanje energije Reiki in moč ostalih simbolov. V tem delu tečaja se pospešuje predvsem duhovna rast posameznika, da kasneje lahko pomaga drugim ter vodi tečaje.

Vsebina III. stopnje:

 • Stopite v neposreden stik s svojo intuicijo, ki bo odslej vaše glavno orodje;
 • Povežete se z višjim redom naključji in sinhronostjo dogodkov in ljudi;
 • Posamezniku se razširi polje zavesti, odpre mu nov pogled na svet, iz teme nevednosti ga vpelje v svetlobo njegovega bivanja;
 • Daje nam možnost, da vse bolj opažamo, kako sami sebe iz istih razlogov sabotiramo;
 • Naučite se reiki psihokirurgije: zdravljenje psihične odvisnosti; rezanje popkovnice druge čakre: zdravljenje čustvenih odvisnosti: partnerja, otrok, sodelavcev, prijateljev,…
 • Rezanje popkovnice (3. očetovska čakra): osvobodili se boste socialnih odvisnosti; To so osebe, ki predstavljajo avtoriteto, občutek družbene podrejenosti, pretiran vpliv avtoritete,..
 • Naučili se boste energetske/psihične operacije: čiščenje negativne energije, ki je povzročila problem;
 • Prejeli boste Reiki meditacijo, ki je namenjena za iniciirane v III. stopnjo Reikija;

Cena III. stopnja: 180,00  EUR

Osnovno o delavnciah REIKI

CENIK

Cena delavnice REIKI I je 140  EUR.

POTEK 

Termini delavnic so predhodno razpisani: 

REIKI I bo potekal 5.2.2024

REIKI II bo potekal 26.2.2024

REIKI III bo potekal 22.1.2024 in 25.3.2024

POTREBNI PODATKI

Delavnica traja 6 ur.  Za obisk REIKI I ne potrebujete predznanja. 

Pozdravljeni, sem Nevenka!

Tako sem vesela, da ste tukaj! 

Ta stran je namenjena vam, vaši rasti in preobrazbi. Z leti sem ugotovila, da je najlažji in najučinkovitejši način za ustvarjanje sprememb združevanje umskega in čustvenega dela z globokimi procesi transformacije, zato to počnem. Znanja črpam iz različnih področij (psihološke astrologije, reikija, meditacij, zdravljenja z energijo), med seboj jih kombiniram, da vam pomagam pri spoznavanju, kdo ste in kaj vse je mogoče doseči v življenju.

Objem, Nevenka

Nevenka je spremenila moj pogled na življenje, svet in situacije. Sedaj gledam na dogodke in ljudi drugače, z več razumevanja in odobravanja. Za vse, kar se mi dogaja, sem odgovoren sam. Seveda se mi na tej življenjski poti še zmeraj dogajajo padci, a zdaj vem, da iz njih rastem, postajam močnejši.

Janez

KVIZ: Kaj storiti,

ko se v življenju zataknete?

Rešite kviz in spoznajte, kako z enostavnimi in praktičnimi nasveti izboljšate svoje življenja. 

Kaj pravijo stranke?

Reiki I me je naučil tehniko pomirjanja in komaj čakam Reiki II.

Nevenkine programe priporočam vsem, ki se trenutno soočajo z izzivi ali pa želijo spoznati nekaj novega o sebi ali se naučiti novih tehnik, ki izboljšajo kvaliteto življenja.

Maja

Našla sem svoj notranji mir. Zdaj se znam umiriti s tehnikami, ki sem se jih naučila. In to mi ogromno pomeni.
Prej sem čutila skrb in žalost ter s tem obremenjevala svoje bližnje. Nisem znala nehati, nisem spala, nisem imela miru.
Zame je to velika razlika in največ, kar mi pomeni, da znam različne situacije pogledati iz drugega vidika. In drugače odreagirati."

Sonja

Povežite se z univerzalno enerijo in izboljšajte prevodnost svojega energetskega polja.  

>