Zaživite svoje sanje

Rešite kviz in spoznajte praktične nasvete, s katerimi boste izboljšali svoje življenje.

V življenju gremo naprej, a resnica je, da težko izberemo pravo smer, če ne vemo,  kje smo in kam gremo.

To izgubljenost in negotovost spremljam pri svojih, zlasti prijaznih, pridnih in ustrežljivih strankah. Vsi jim govorijo, kaj naj naredijo. In oni se trudijo in poskrbijo za vse - le zase ne. Zato obstanejo in svojih sanj (kljub vloženemu trudu) ne dosežejo. 

(Če ste to vi, ni z vami nič narobe.)

Drugi se spopadajo z določeno težavo, in ko gremo globlje, spoznajo, da je vzrok popolnoma drugje, kot so sprva mislili.

  • Koliko odnosov se pokvari zaradi slabe komunikacije?
  • Koliko stvari se pomete pod preprogo, predno nas izda zdravje? 
  • Koliko priložnosti dobrega zaslužka zapravi zaradi naivnosti?  

Odkrijte svoje notranje potenciale!

Rešite kviz in spoznajte praktične nasvete, s katerimi boste izboljšali svoje življenje.

Življenje je zapleteno, boste rekli. Se strinjam – a le, dokler ga ne sprejmete v celoti.

  • Kako izstopiti iz začaranega kroga, usmeriti pogled čez obzorje in iti naprej?
  • Enako, kot se lotimo vsake poti v neznano: z zemljevidom.
  • Moj kviz je preprost način, da si narišete svoj zemljevid. Vzemite si 5-10 minut in odgovorite na zastavljena vprašanja, povezana z zdravjem, odnosi, kariero, denarjem, željami, sanjami, cilji.

V zameno boste dobili navodila, kako začeti svoj proces spoznavanja. In če nič drugega, boste bolje vedeli, kje začeti svojo pot.

Pozdravljeni, sem Nevenka!

Tako sem vesela, da ste tukaj!

Ta stran je namenjena vam, vaši rasti in preobrazbi. Z leti sem ugotovila, da je najlažji in najučinkovitejši način za ustvarjanje sprememb združevanje umskega in čustvenega dela z globokimi procesi transformacije, zato to počnem. Znanja črpam iz različnih področij (psihološke astrologije, reikija, meditacij, zdravljenja z energijo), med seboj jih kombiniram, da vam pomagam pri spoznavanju, kdo ste in kaj vse je mogoče doseči v življenju.  

Objem, Nevenka

Mnenja strank 

Pridobil sem veliko novega znanja, nove poglede ter samozavest. Predavateljica zelo razumno predava, odgovori ter zelo dobro razloži vsako vprašanje. Meditacijo in reiki bi priporočil vsakemu, ki želi nekaj narediti na sebi. Tudi če si v dvomu, se izplača poizkusiti, ker te zadeva pritegne.

Vojc

Udeležila sem se Šole Življenja in Meditacije in lahko rečem le, da sedaj živim lahkotno. Nevenkine programe priporočam vsem, ki so brez energije, se sprašujejo “zakaj se mi to dogaja?” in vsem, ki so jezni. Hvala Nevenka za znanje in izkušnje!

Tamara

Spoznal sem, kako ven iz rutine. Odkril sem prostor za drugačno ravnanje. Naučil sem se postaviti meje. Nevenkina ŠOLA mi je super"

Andrej

Odkrijte svoje notranje potenciale!

Rešite kviz in spoznajte praktične nasvete, s katerimi boste izboljšali svoje življenje.

Nevenka Kamenik, logo

Podjetnica, svetovalka in terapevtka. 

COPYRIGHT @ 2023 NEVENKA KAMENIK.

ALL RIGHTS RESERVED

>